Агенство нерухомості в Лігурії, Італія

LiguriaHomes Casamare – це агентство нерухомості, розташоване на “Італійскій Рив’єрі”, у західній частині регіону Лігурія, яка проходить від кордону з Францією та Князівством Монако до провінції Савона.
Лігурія – це одне з найкращих місць усієї Італії: ідеальна гармонія між чудовими пляжами, смачною гастрономією, старими містами, природою та архітектурною красою.

Лігурія

З моменту свого заснування в 1991 році команія LiguriaHomes Casamare розвивала свою професійну діяльність із високим рівнем професіоналізма та етики.
Її прогрес у секторі нерухомості був очевидним і поступово вона стає однією з провідних компаній у сфері нерухомості в провінції Імперія, яка налічує 4 офіса, разташовані у містах Бордігера, за адресою Via Vittorio Emanuele 96, Оспедалетті, на Piazza IV Novembre № 6, Санремо, на Via Matteotti 143 та Імперія, на Piazza De Amicis 15.

Бренд «LiguriaHomes», який у 2004 році значно випередив конкурентів, був створений для просування нерухомості в регіоні Лігурія за кордоном.
У 2014 році він приєднався до історичного бренду «Casamare», щоб ще більше підкреслити міжнародну відкритість нашої групи. Фактично, з 2003 року наш стенд був присутній у Лондоні на найважливіших ярмарках, таких як «La Dolce Vita», «Viva Italia!» і «Новий старт: життя за кордоном», а також, завдяки потужним рекламним інвестиціям у 2007 році зародилася перша важлива співпраця з англійськими компаніями, готовими запропонувати Лігурію своїм клієнтам: Jackson-Stops з 2008 по 2013 рік, а потім Knight Frank з 2010-2019.

У той же час зародилися численні коллаборації з іншими великими компаніями у сфері нерухомості у Швеції, Росії, Франції, Монако, Швейцарії, Норвегії, Австрії та Німеччини.

Велика увага до побажань і нюансів клієнтів та вискоий професійний рівень послуг, що надаються нашою групою, нещодавно привернули увагу до Лігурії однією з провідних світових компаній у сфері престижної нерухомості: англійською компанією Hamptons International. Як ваші партнери, ми пишаємося тим, що можемо запропонувати найкращу міжнародну вітрину нерухомості в Лігурії.

Санремо – найбільше місто на Італійській Рив’єрі, крім прекрасних пляжів, воно багате історією, культурою та цікавими будівлями. Окрім того, санремо є всесвітньо відомим містом завдяки Італійському музичному фестивалю, який проходить щороку в лютому, а також, раллі Санремо.

Незалежно від того, збираєтеся ви купити чи продати нерухомість, наш підхід характеризується індивідуальним підходом до кожного клієнта, аби разом знайти найкращу пропозицію, яка б повністю задовольняла його побажання.

Наша команда консультантів з нерухомості є досвідченою та орієнтованою на отримання результату в обслуговуванні наших клієнтів.

Щоб переглянути всі пропозиції квартир і вілл на продаж у Бордігері, Санремо, Оспедалетті та Імперії, ви можете відвідати цю сторінку: LiguriaHomes Casamare – Aгентство недвижимости Лигурия

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

*
*

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.